Politica de retur

PROCEDURA SCHIMB este valabilă maxim 14 zile din momentul in care ați intrat în posesia produsului.

În cazul în care mărimea comandată nu se potrivește, vă putem schimba produsul cu o mărime mai mică sau mai mare în funcție de disponibilitatea stocului, sau cu un alt model (achitând diferența de preț dacă valoarea noului produs este mai mare sau veți primi diferența în cazul în care valoarea noului produs este mai mică decât valoarea produsului schimbat).

De asemenea, vă recomandăm să comandați mărimea după ce studiat în prealabil ce mărimi poartă copilul dumneavoastră, în funcție de vârstă, greutate și înălțime.

Tabelul de mărimi este cu titlu orientativ.

Taxa de schimb este 25 lei.

Pentru a iniția o procedura de schimb va rugam sa dați Click Aici și să completați formularul afișat.

PROCEDURA DE RETUR este valabilă maxim 14 zile din momentul în care ați intrat în posesia produsului.

Conform legislației din Romania (reglementata prin Legea comerțului la distanta OUG 34/2014) returnarea produselor se poate efectua în termen de maxim 14 zile calendaristice de la ridicarea coletului.

În cazul în care doriți să returnați produsul comandat pe motiv ca v-ați răzgândit în privința modelului ales sau nu corespunde conform așteptărilor dumneavoastră și doriți returnarea banilor, NU VOM FI RASPUNZĂTORI DE ACHITAREA TAXELOR DE TRANSPORT.

Dumneavoastră veți căuta o firma de curierat – împachetați coletul corespunzător, asa cum v-a fost livrat iar pe factura din interior trebuie sa completați contul IBAN, numele complet al titularului de cont si un număr de telefon mobil.

Rambursarea

Rambursarea contravalorii produsului se poate face DOAR în CONT BANCAR, nu mai târziu de 30 zile calendaristice. Rambursarea se va face doar pentru valoarea produsului nu si pentru costurile de livrare .

Conform OUG 34/2014 firma noastra isi rezerva dreptul de a nu accepta returnarea produselor deteriorate/purtate, acestea fiind refuzate.

Returul este GRATUIT in următoarele condiții:

- Primiți în colet alt produs fata de cel comandat.

- Ați constatat că produsul primit prezintă defecte de fabricație.

ATENTIE:

Produsul pe care doriti sa il returnati trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (trebuie sa fie in ambalajul original, cu toate accesoriile si etichetele intacte) si ambalat corespunzator incat sa nu deterioreze cutia.

Produsele care prezintă urme de folosinta sau deteriorate vor fi REFUZATE!

Coletele vor fi trimise doar prin CURIER (indiferent de firma).

Atentie! Diferente de culori intre imagini si produsul real. Datorita ecranelor dispozitivelor electronice (PC, Laptop, Tableta, Telefon) și a setărilor acestora, vă rugam să rețineți că pot exista diferente de nuanțe între culorile produselor expuse pe site şi produsele în sine – ACEST LUCRU NU VA FI CONSIDERAT DEFECT.

COLETELE TRIMISE RETUR CU RAMBURS VOR FI AUTOMAT REFUZATE.

Babyline.ro nu poate fi responsabilă pentru întarzierile în livrarea comenzilor din cauza unor factori externi: calamități, greve, accidente rutiere, condiții meteo nefavorabile sau orice alte situatii ce ar putea împiedica firma de curierat sa livreze in timp, fapt pentru care Babyline.ro nu va plati despagubiri pentru aceste prejudicii create de nerespectarea timpilor de livrare a produselor.

Adresa la care veti trimite coletul de RETUR este:

SC Media Soft Line Advetising SRL

Str. Drumul Fermei 103A, Popețti Leordeni, ILFOV, Bl. 1, Ap. 19, Complex Apollo

Schimbul si returul se fac in intervalul 10:00 - 17:00, de MARTI pana VINERI

Prin bifarea casutei de acceptare a Termenilor si Conditiilor la finalizarea comenzii, se considera ca le-ati citit si ati fost de acord.

Orice reclamatie ulterioara nu va fi luata in considerare !

Toate aceste clauze si conditii sunt prevazute in:

Ordonanța nr 34/2014 privind regimul juridic al contractelor la distanta.

Mulțumim pentru înțelegere!