Comenzile efectuate in magazinul online www.babyline.ro sunt livrate pe intreg teritoriul Romaniei prin companiile de curierat sau prin Posta Romana, la alegerea clientului.

Transportul este GRATUIT la comenzi cu valoare mai mare de 299 lei.

Taxa de livrare este de 15 lei in Lockerele EasyBox Sameday sau 25 lei prin curier la ușa ta, pe întreg teritoriul Romaniei.

Livrare în EasyBox (SameDay)

După adăugarea produselor în coș, la finalizarea comenzii, poți să alegi metoda de livrare dorită: curier cu livrare la ușa ta sau în EasyBox.

  • Livrare în EasyBox (SameDay): este una dintre cele mai simple metode prin care îți poți ridica coletele, pentru că poți merge la EasyBox oricând ai timp, necondiționat de curier. Există multe puncte easybox în fiecare oraș și peste 4.500 în toată țara.

Iată avantajele livrării la EasyBox:

  • Coletele pot fi ridicate 24/7 
  • Se poate efectua plata ramburs direct cu cardul la ridicarea coletului
  • Taxa de livrare 15 RON
  • Alegi lockerul cel mai potrivit pentru tine din harta interactivă în secțiunea de finalizare a comenzii.

Expedierea coletului

Pachetele sunt în general trimise în 2 – 7 zile lucratoare, de la confirmarea plății. 

Costul livrării include costul procesării și ambalării, cât și costurile de curierat. Costul procesării este fix, în timp ce costul transportului poate varia în funcție de greutatea totală a pachetului sau distanta locatiei unde trebuie livrat pachetul. Vă sfătuim să vă grupați toate articolele într-o singură comandă. Noi nu putem grupa comenzi distincte plasate separat, astfel că fiecăreia i se vor aplica costuri de livrare la fiecare dintre ele. Riscurile aferente livrării cad în responsabilitatea dumneavoastră, dar luăm măsuri speciale pentru a proteja obiectele fragile.

Cutiile sunt generos dimensionate și articolele dumneavoatră sunt bine protejate.

Daca in anumite cazuri produsul nu se afla pe stoc, un operator va va comunica telefonic sau pe email durata de expediere a produselor comandate.

Mentiunile cu privire la eventualele probleme privind integritatea continutul unor colete se fac in momentul livrarii pe AWB sau se intocmeste un proces verbal de constatare, se refuza primirea si plata coletului (va rugam sa cititi informatii despre conditiile de retur in sectiunea Returnari a magazinului Babyline.ro).

Pentru comenzile livrate pe teritoriul Romaniei, in cazul platii de tip Ramburs, incasarea banilor se va face de agentul reprezentant al firmei de curierat care va livreaza produsele. Valoarea produselor este cea din momentul confirmarii telefonice sau pe mail si nimic altceva in plus.

Magazinul online BabyLine.ro NU are taxe si comisioane ascunse. In momentul receptionarii produselor, platiti exact cat v-a fost confirmat in momentul efectuarii comenzii in magazinul online, la telefon si/sau pe email (valoarea produselor din factura + transport).

Ne asiguram, astfel, ca produsele noastre vor ajunge in conditii optime la dumneavoastra.