Cum platesti? Simplu si in siguranta.

1. Plata in Ramburs (plata la livrare)

Pretul total al coletului se va achita agentului de curierat rapid, in momentul primirii produselor. Serviciul acesta de plata este valabil doar pentru comenzile livrate pe teritoriul Romaniei.

 

2. Card de Debit sau Card de Credit in Rate Fara dobanda (procesator EuPlatesc)

Serviciul acesta este obligatoriu pentru comenzile livrate in afara teritoriului Romaniei. Este optional pentru comenzile cu livrare in Romania.

Din pagina de comanda a website-ului, dvs. sunteti redirectionat catre pagina securizata de plata EuPlatesc.ro,unde va trebui sa urmariti instructiunile primite. BabyLine.ro nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detaliu referitor la cardul dumneavoastra. EuroPayment Services s.r.l., proprietarul sistemului de plati online www.EuPlatesc.ro, este certificată ISO/IEC 27001:2013 (Sistemului de Management al Securitatii Informației) si SR EN ISO 9001:2008 (Sistemului de Management al Calitatii). EuPlatesc este o solutie de plati online si comert electronic dezvoltata de compania EuroPayment Services srl. EuPlatesc.ro este integrator de solutii pentru comert electronic, care dispune de un sistem de gestiune a platilor electronice efectuate cu ajutorul cardurilor bancare, emise oriunde in lume sub sigla Visa sau MasterCard. Sistemul proprietar de tranzactionare dezvoltat de EuroPayment Services utilizeaza solutii antifrauda avansate care, impreuna cu sistemul "Verified by Visa" de la VISA şi "MasterCard SecureCode" de la MasterCard, diminueaza riscurile asociate tentativelor de frauda electronica.

Plata online cu cardul este realizata folosind serviciile EuPlatesc, cel mai mare procesator de carduri din Romania. Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina.

Daca ati ales metoda de plata " Online prin card bancar " este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

- Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectueaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

- "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

sigle plati securizate babyline