3 avantaje ale salopetelor, cu picioare goale, pentru bebelusi

O salopeta pentru bebelusi este o imbracaminte confortabila dintr-o singura piesa, care acopera intregul corp al bebelusului, de la picioare pana la manute. Pot fi folosite si drept pijamale pentru bebelusul tau. Insa nu toate salopetele acopera si talpile picioarelor, iar in sortimentul BabyLine.ro poti gasi si aceste modele. Sunt foarte populare, iar parintii le aleg in principal pentru bebelusii mai mari care incep deja sa mearga.

Cu salopetele pentru bebelusi, acestia simt mai bine pamantul sub picioare si pot alerga in voie. Dar acesta nu este singurul motiv pentru care aceste haine sunt atat de populare. Afla mai multe despre ele in articolul de mai jos.

Salopeta unisex 100% bumbac, ocru              

1. Salopetele sunt foarte confortabile. Pot fi fixate cu capse (capsele salopetelor de pe Babyline.ro nu contin nichel) pe mijloc, la baza gatului, dar pot fi fixate si cu un fermoar convenabil pe toata lungimea lor. Acest lucru le face foarte practice si usor de imbracat. Acest lucru se aplica, desigur, la modelele care acopera si picioarele. In zilele sau noptile mai calde, este mai bine ca bebelusul sa poarte salopete cu picioarele goale.

2. Salopetele cresc odata cu copilul! Salopeta fara picioare ii va servi copilului mult timp. Se poate spune ca va „creste” odata cu bebelusul. Functioneaza bine nu numai atunci cand marimea este perfect potrivita. Un alt avantaj al salopetelor fara picioare va fi resimtit de cei mici, care incep sa mearga de-a busilea, sa se aseze si, mai presus de toate, sa mearga. Pentru ca au picioarele goale, bebelusii nu aluneca si se pot impinge usor in degetelele de la picioare atunci cand merg de-a busilea si cand incep sa faca primii pasi cu incredere.

              

3. Copiilor le place sa mearga si sa alerge desculti. 

Si nu e de mirare, are un efect pozitiv asupra lor. Mersul in hainele care descopera picioarele le permite sa se simta stabili atunci cand se joaca, sa cunoasca mai bine diferite suprafete, structuri si, mai mult, ii invata sa fie precauti. 

Salopetele cu picioare goale permit, de asemenea, sa incalti usor bebelusul cu pantofiorii/botoseii atunci cand te hotarasti sa mergi la plimbare. 

Speram ca v-am convins ca salopetele fara picioare sunt de neinlocuit in garderoba fiecarui copil. Desigur, modelele care acopera picioarele mici sunt, de asemenea, extrem de necesare si adorate de copii si parinti, de aceea nu pot fi uitate cand faci cumparaturi pentru bebelusul tau.

Uneori merita sa alegeti o salopeta fara picioare si sa iti lasi copilul sa-si descopere corpul si, de asemenea, sa calce in mod constant pe sol.

Descopera toate produsele aici.

Toate comentariile

Lasa un raspuns